Lvíčata 4. chlapecký skautský oddíl Vsetín

Informace o letním táboře 2019

Klasický tábor v roce 2019 mít nebudeme! V tomto roce jsme se výjimečně odhodlali zkusit něco nového. Členové oddílu starší 14 let můžou jet na putovní tábor. Pro mladší máme domluveno, že se můžou zúčastnit tábora vsetínských vlčat a světlušek.

Putovní tábor (14+, 30. 6. – 9. 7. 2019)

Místo táboření v teepee se vydáme tento rok vlakem po republice. Zatím máme v plánu objet 3 místa, která na mapě (společně se Vsetínem) splní pomyslnou čtyřku – Karlovy Vary, Liberec a Český Krumlov. Další místa jsou v plánování, pokud máš nějaký nápad, ozvi se! Chceme se zaměřit především na Čechy – místa, které jsou ze Vsetína daleko.

Na puťák se bude třeba balit s rozmyslem, jelikož veškeré věci budeme mít celou dobu v batohu na zádech!

další informace…

Tábor vlčat a světlušek (pro mladší, 13.–21. 7. 2019)

Pro mladší máme domluvené pár míst na táboře vsetínského oddílu vlčat a světlušek. Na část tábora tam bude i Michal a na pár dní možná Šimon, Šumík, Buč.

Tábor vlčat a světlušek se uskuteční ve Velkých Karlovicích v Podťatém na tábořišti bývalého 2. oddílu a to od soboty 13. 7. do neděle 21. 7. 2019, tedy na 9 dní. Hlavními vedoucími tábora bude Hanýsek a Fantík. Cena tábora určitě nepřekročí 1 600 Kč.

Pokud by někdo měl zájem o přihlášení, prosím o potvrzení předběžného zájmu (stačí SMS) do 19. 5. (případné klasické přihlášky budou poté).

« Fotky z jarního tábora
Fotky ze Dne Země a Ivančeny »