Lvíčata 4. chlapecký skautský oddíl Vsetín

Dočasné omezení činnosti (aktualizováno!)

Dle včerejšího usnesení vlády musíme od dnešního dne (9. října) do 25. října přerušit naši činnost. Družinovky, oddílovky a další akce se ruší.

Usnesení Vlády ČR (č. 995 a 996) ze dne 8. 10. zakazují i naši činnost, nejméně do 25. října. Zakazuje se v nich “provozování zařízení nebo poskytování služeb osobám ve věku 6 až 18 let zaměřených na činnosti obdobné zájmovým vzděláváním podle § 2 vyhlášky č. 74/2005 Sb., jako jsou zejména zájmová, výchovná, rekreační nebo vzdělávací činnost.”


Informace (již neplatné) z 3. října:

Epidemiologická situace s onemocněním Covid-19 se zhoršuje a od pondělí 5. října vstupují v platnost nová nařízení vlády. Pro činnost v následujících 2 týdnech přibyla následující 2 pravidla. Na jednotlivé akci uvnitř může být nejvýše 10 osob a na jednotlivé akci venku může být nejvýše 20 osob.

V současné chvíli bychom se rádi vyhnuli úplnému zastavení činnosti, avšak zdraví nás všech je pro nás prioritou. Proto minimálně po dobu následujících dvou týdnů bude platit, že všechny naše akce budou probíhat venku a nebudeme se zdržovat v klubovně. Pokud nám toto počasí nedovolí, budou akce zrušeny. V případě družinovek budou informovat o případném zrušení družinovky rádci ráno před akcí. Ohledně oddílovky 16. října budeme informovat obdobně.

Pokud se cítíte (byť jen nepatrně) nemocně, zůstaňte raději doma. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

« Zahájení oddílového roku 2020/2021
Online činnost »