Lvíčata 4. chlapecký skautský oddíl Vsetín

Sjíždění Bystřičky

Milí rodiče,

přinášíme info k plánovanému sobotnímu sjezdu řeky Bystřička.

Zaprvé připomínám, že účast na této akci je podmíněná předchozí účastí na oddílovce na lodích 10.5.. Celý sjezd pořádá TJ Sokol Bystřička a více se o akci můžete dočíst i na jejich stránkách (zde). (Nám lodě i veškeré vybavení pomáhají zajistit oldskauti z Kateřinic, tedy informace o pronájmu lodí apod. se nás netýkají.)

Bezpečnost akce je zajištěna přítomností zdravotníků po celé trase, stejně jako povinností účastníků mít při sjezdu helmy a záchranné vesty (oboje máme zajištěno). Naši členi budou sjíždět pouze v raftech, které jsou bytelné, šesti až osmimístné a prakticky nepřevrhnutelné :). V každé lodi s nimi jako zadák bude zkušený vodák z oldskautů, který už Bystřičku sjížděl mnohokrát.

V letáčku je uveden pouze nejpozdější možný čas návratu, protože se těžko odhaduje, jak rychle se nám povede řeku sjet, kolikrát si to stihneme atd. Je víc než pravděpodobné, že skončíme dříve.

Drobné kapesné je myšleno na případné občerstvení přímo na místě. Určitě je ale důležité nezapomenout náhradní oblečení a boty do vody.

Budeme se těšit!

« Brigáda na Bařince
Přihlášky na tábor – potvrzení od lékaře »