Lvíčata 4. chlapecký skautský oddíl Vsetín

Fotky z tábora, oddílovek a výpravy na Pulčiny

Na našem oddílovém rajčeti přibylo několik fotoalb. Prvním jsou fotky z letního puťáku, dále fotky ze zářijových oddílovek a výpravy na Pulčiny.

Letní puťák

Letní puťák (Nové Údolí)

Letos jsme místo klasického táboření v teepee vyjeli na puťák po České republice. Od 30. června do 9. července jsme procestovali velkou část Čech. Navštívili jsme (v pořadí) Kutnou Horu, Liberec, Ještěd, Trosky, Plzeň, Karlovy Vary, přešli část Šumavy (Třístoličník, Plechý), koupali se v Lipně, prošli Český Krumlov a České Budějovice. Kromě těchto míst jsme navštívili středověký a moderní důl, IQLandii, několik vyhlídkových věží a muzeí. Celkově jsme vlaky (a výjimečně autobusy) ujeli přes 1600 km!

https://lvicata.rajce.idnes.cz/Putovni_tabor_2019/

Oddílovky v září

Oddílovka (září 2019)

V září proběhly dvě oddílovky – 13. a 27. září. Na první jsme zahájili oddílový rok, přivítali 5 nováčků a vytvořili dvě nové družiny. Součástí druhé oddílovky byla třeba práce s mapou.

https://lvicata.rajce.idnes.cz/Oddilovky_zari_2019/

Výprava na Pulčiny

Výprava na Pulčiny 2019

První výprava tohoto roku nás zavedla 28. září na Pulčiny. Hlavním úkolem družin bylo uvařit si vlastní jídlo na ohni. Jak se s tím popraly? Můžeme již dopředu prozradit, že velice dobře:)!

https://lvicata.rajce.idnes.cz/Vyprava_na_Pulciny_28._zari_2019/

« Lvíčata ve Vsetínských novinách
Výroční výprava na Bařinku »