Lvíčata 4. chlapecký skautský oddíl Vsetín

Skautská registrace 2020

S koncem roku a začátkem nového je spojena skautská registrace. Prosíme o její zaplacení nejlépe převodem na účet střediska. Pro rok 2020 zůstal základní poplatek ve stejné výši, tj. 600 Kč.

Vážení rodiče,

jako každým rokem vybíráme peníze na skautskou registraci a oddílové příspěvky na provoz našeho oddílu v roce 2020. Rádi bychom vás poprosili o jejich zaplacení.

Základní registrační poplatek je přesně 600 Kč. Z něj dostane 100 Kč náš oddíl pro vlastní využití a zbytek je odveden středisku (provoz skautského domu) a vyšším organizačním jednotkám Junáka (předplatné skautského časopisu, financování velkých akcí a projektů středisek, úrazové pojištění členů, provoz ústředí, členství v mezinárodních skautských organizacích…).

Pokud má některý člen ve vsetínském středisku registrovaného sourozence, platí mladší sourozenec snížený příspěvek 450 Kč (a starší 600 Kč).

Preferovaná možnost platby je bankovním převodem na bankovní účet našeho střediska:

Číslo účtu: 2600237764 / 2010 (Fio banka)
Poznámka pro příjemce “registrace 4ch” + jméno registrovaného.

Samozřejmě je i možnost zaplacení v hotovosti na některé z oddílových akcí. Prosíme o zaplacení nejpozději do 20. ledna 2020. V případě dotazů nás prosím kontaktujte.

Děkujeme za Vaši podporu a důvěru!

« Skautská akademie a oddílové Vánoce
Hon na Širokka 2020 »