Lvíčata 4. chlapecký skautský oddíl Vsetín

Jarní výprava

V tomto zvláštním čase nám chybí společné výpravy do přírody. Dvojkařky se proto rozhodly uspořádat tak trochu jinou jarní výpravu. Tato výprava bude probíhat individuálně a je nachystaná pro všechny členy a přátele našeho střediska. Zapojíme se tedy i my!

Dvojkařky připravily celkem 3 okruhy s různou obtížností a s různým zaměřením. Z těchto okruhů si budete moci nějaký vybrat a vyrazit na něj, kdykoli budete mít čas (do 2. května) a chuť. Okruhy na sebe nenavazují a nezáleží tedy na tom, na který se vydáte jako první. Každým z nich vás bude provázet významná historická osobnost spjatá se Vsetínem.

Jak na to?

  1. vyber si okruh, na který se chceš vydat;
  2. pusť si úvodní video k okruhu, ve kterém Ti průvodce vysvětlí, jak mu můžeš pomoci;
  3. stáhni si do telefonu průvodku k příslušnému okruhu - tu si musíš vzít s sebou;
  4. přečti si první část průvodky - zde se dozvíš všechny informace o okruhu, jak je dlouhý, kudy vede a na co je zaměřený;
  5. druhá část průvodky obsahuje samotné úkoly, které budeš v rámci okruhu plnit - tuto část si prosím nečti dopředu, ale otevři ji až na trase na příslušném stanovišti;
  6. užij si výlet!

Jaké jsou možnosti?

I. okruh - Okruh Albrechta z Valdštějna

II. okruh - Okruh bratří Hlaviců

III. okruh - Okruh po stopách Vladimíra Juříka (zatím v přípravě!)

Okruh hotov?

Absolvováním okruhu a splněním úkolů získáš heslo, které nám můžeš poslat buď na facebook DVOJKAŘKY VSETÍN nebo na e-mail dvojkarky@gmail.com. Obratem dostaneš přístup ke druhé půlce video příběhu, ve kterém se dozvíš, jak to bylo dál.

Nezapomeň se taky pochlubit fotkou z výletu na našem Discordu! Pro každého účastníka máme připravenou oddílovou nálepku, autor nejlepší fotky dostane speciální cenu!

Máš nějaké otázky?

Všechny informace k výpravě naleznete (kromě této stránky) na facebooku DVOJKAŘKY VSETÍN anebo na Google disku na tomto odkaze: https://drive.google.com/drive/folders/1VLodxJS3JKzCVvzV0KL-vm1gBkxL0Swz. V případě jakýchkoliv dotazů se ozvi nám nebo Dvojkařkám!

« Letní tábor 2021
Kontaktní oddílovka květen (aktualizace) »